• Imprimeix

Fires del llibre 2018

Fira del llibre de Catalunya 2018

El Servei de Biblioteques, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), impulsa el programa de suport a les fires del llibre de Catalunya que porta les biblioteques públiques a comprar títols a les fires que se celebren a Catalunya. El Servei aposta per un projecte que beneficia d’una banda a les fires, atès que se’ls garanteix una quantitat d’ingressos addicional; i de l’altra a les biblioteques, que poden ampliar el seu fons adquirint-hi les novetats exposades.

La iniciativa va prendre forma l’any 2014, amb la participació del Servei a la Setmana del Llibre en Català. La bona valoració feta per les biblioteques convidades va animar el Servei a extendre el model al conjunt de les fires del llibre de Catalunya, amb una presència singular de les biblioteques de cada territori.    

Més enllà de les adquisicions, l’objectiu principal del projecte és que les biblioteques enforteixin el seu vincle amb els editors i els llibreters de Catalunya, motiu pel qual en cada una de les fires s’inclou una activitat que pretén afavorir la trobada i el diàleg entre els diferents agents del sector del llibre

Data: dissabte, 24 de març, de 10,30 h. a 13,30h.
Lloc de trobada: 10,30 a la biblioteca 0 a 11:00 h a l’Ajuntament, plaça Major, 1
Biblioteques participants: 7
Despesa per biblioteca : 300 €
Activitat: Procés de creació a la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya a les 11h., a l’Ajuntament

Biblioteca Municipal d’Alcover
Biblioteca Municipal de Banyeres del Penedès
Biblioteca Municipal Mercè Rodoreda d’Els Pallaresos
Biblioteca mossèn Ramon Muntanyola d’Espluga de Francolí
Biblioteca Comarcal Josep Conangla i Fontanilles de Montblanc
Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà
Biblioteca Pública de Tarragona

Les biblioteques han estat triades per la seva proximitat territorial: totes formen part de la demarcació de la Central de Biblioteques de Tarragona, que s’encarregarà d’acompanyar-les als actes previstos i als estands del mercat.

 

En edició.

En edició.
Data d'actualització:  01.02.2018