• Imprimeix

Donatius a biblioteques i entitats

Redistribució de fons

La CePSE ofereix llibres duplicats com a donatiu a les biblioteques i a diferents tipus de centres (educatius, ONGS, penitenciaris...) per completar les seves col·leccions.

Aquests llibres són de temàtica general i provenen dels fons de baix ús de les biblioteques públiques i de donatius diversos.

L’accés a aquests llibres respon a diferents casuístiques i es pot fer de dues maneres: 

  • Selecció dels llibres a la CePSE prèvia concertació de visita per telèfon. La tramesa dels llibres és a càrrec del centre interessat. 
  • A través de llistats de llibres procedents de donatius, la majoria són nous, i en alguns casos s’ofereixen diversos exemplars per títol. La petició es fa mitjançant correu electrònic a cprestec.cultura@gencat.cat i la tramesa a la biblioteca es fa a través del sistema de valisa del préstec interbibliotecari, sempre i quan la petició no sobrepassi els 10 llibres. En cas contrari, les biblioteques ho poden recollir a la CePSE o es farà arribar a través de les Centrals de Biblioteques.

Destaquem

Llibres per a donatiu

Llistat de llibres seleccionats que oferim com a donatius a les biblioteques i entitats que facin al comanda mitjançant el correu electrònic de la CePSE.

Data d'actualització:  08.02.2017