• Imprimeix

Què és la Central de Préstec?

La Central de Préstec és un equipament del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que té com a objectiu donar suport a les biblioteques públiques del país.

S'ubica a l’Hospitalet de Llobregat i disposa d’espais de magatzem, de treball i una sala de formació, amb equipament informàtic, que s’ofereix sense cap cost, al col·lectiu professional bibliotecari.
És funció de la Central oferir una sèrie de serveis i col·leccions destinats a millorar l’oferta documental d’aquestes biblioteques.

A través del fons de la Central, les biblioteques públiques poden demanar en préstec aquells documents que són d’interès pels seus usuaris. La col·lecció s’adreça al públic en general i també a diferents col·lectius (escoles, instituts, clubs de lectura de les biblioteques, fons específics per a usuaris nouvinguts, persones amb dificultats lectores, ...).

La Central de préstec facilita la gestió dels fons de baix ús de les biblioteques. Tots els centres del Sistema de Lectura Pública de Catalunya poden enviar aquells documents de baix ús que poden ser reutilitzats d’acord amb els criteris establerts pel Servei de Biblioteques.

Galeria fotogràfica de la Central de préstec

S'han trobat 43 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Espais CePSE
Espais CePSE
Espais CePSE
Espais CePSE
Espais CePSE
Espais CePSE
Espais CePSE
Espais CePSE