• Imprimeix

Lots disponibles

 Hi ha disponibles lots de documents en préstec a les biblioteques per donar suport a les seves activitats i/o necessitats.Podeu consultar la disponibilitat dels lots i demanar-los en préstec .

Lots de llengües no oficials parlades a Catalunya

Lots temàtics sobre literatura (del país d'origen i traduccions), coneixements (diferents matèries), i lots infantils i juvenils per donar suport als programes d'integració social dels nouvinguts.

Lots per a l'aprenentatge de les llengües

Destinats a l'aprenentatge del català i castellà; així com de les llengües dels països d'origen dels col·lectius nouvinguts. Amb materials d'aprenentatge i lectures graduades en diferents llengües que complementen els lots anteriors.

Lots temàtics

Documents que giren al voltant d'un mateix tema (efemèrides, exposicions...). També es poden formar a partir de peticions de les biblioteques. S'ofereien lots temàtics en format audiollibre en català i castellà per a adults, infants i joves.

Lots per a clubs de lectura

Ajuda amb les activitats de dinamització de la lectura i per al foment de l'hàbit lector entre la població infantil i juvenil.S'ofereixen títols per a adults en diferents llengües i per a la població infantil i juvenil. També documents de Lectura fàcil i Llibres en lletra gran.