• Imprimeix

Col·lecció

compactus

La CePSE posa a l'abast de totes les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya una col·lecció de més de 250.000 documents de temàtica general, en diferents suports i llengües. La col·lecció prové de l'adquisició documental de la CePSE, dels documents procedents del Dipòsit Legal, de donatius i també de la recollida de documents de baix ús i/o de l'exporgada que les biblioteques dipositen a la CePSE així com també les propostes de compra que poden fer les biblioteques a través del formulari de desiderates.


Per la seva pròpia missió la CePSE vol d’oferir un fons que complementi el ja existent a la resta de biblioteques del SLPC,així que centrem les nostres possibles adquisicions per compra més enllà del que serien les bibliografies bàsiques fundacionals i de manteniment amb les que treballen les diverses xarxes de biblioteques públiques. El nostre fons és de caire universal abarcant totes les branques de coneixement

La Col·lecció està formada per:

Documents en llengües minoritàries a Catalunya per donar suport als programes d'integració social de les biblioteques

Documents de suport per a les biblioteques dels centres escolars, penitenciaris etc

Documents destinats a activitats de dinamització i foment de la lectura (clubs de lectura, tertúlies, exposicions,...)

Documents especials per a persones amb dificultats visuals o de comprensió lectora (lectura fàcil, audiollibres, braille,...)

Documents per l'aprenentage d'idiomes (anglès, francès, alemany,xinès, àrab, etc)

La Col·lecció esta organitzada és per seccions o centres d’interès, aquests són: Fons general, Fons de la Biblioteca Pública de Barcelona, Publicacions de la Generalitat, Lots per a Clubs de Lectura, Lots temàtics, Lots de Lectura Fàcil, LLengües no oficials i Aprenentatge de Llengües.

Disposem a més d'una amplia col·lecció de DVD (pel·lícules, sèries, documentals), CDs de música, audiollibres i algunes partitures musicals.

Podeu consultar el nostre fons mitjançant el catàleg ARGUS . Podeu limitar per Localització a: CePSE-Fons general, CEPSE-Lots, CEPSE-BPB

 

Data d'actualització:  16.08.2017