• Imprimeix

Col·lecció

La CePSE posa a l'abast de totes les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya una col·lecció de més de 250.000 documents de temàtica general, en diferents suports i llengües. La col·lecció prové de l'adquisició documental de la CePSE, dels documents procedents del Dipòsit Legal, de donatius i també de la recollida de documents de baix ús o de l'exporgada que les biblioteques dipositen a la CePSE així com també les propostes de compra que poden fer les biblioteques a través del formulari.

 La col·lecció està formada per:

  • Documents en llengües minoritàries a Catalunya per donar suport als programes d'integració social de les biblioteques
  • Documents de suport per a les biblioteques dels centres escolars, penitenciaris etc
  • Documents destinats a activitats de dinamització i foment de la lectura (clubs de lectura, tertúlies, exposicions,...)
  • Documents especials per a persones amb dificultats visuals o de comprensió lectora (lectura fàcil, audiollibres, braille,...)
  • Documents per l'aprenentage d'idiomes (angès, francès, alemany,xinès, àrab etc)

Per la seva pròpia missió la CePSE vol d’oferir un fons que complementi el ja existent a la resta de biblioteques del SLPC, així que centrem les nostres possibles adquisicions per compra més enllà del que serien les bibliografies bàsiques fundacionals i de manteniment amb les que treballen les diverses xarxes de biblioteques públiques. El nostre fons és de caire universal abarcant totes les branques de coneixement

La Col·lecció esta organitzada és per seccions o centres d’interès: Fons general, Fons de la Biblioteca Pública de Barcelona, Publicacions de la Generalitat, Lots per a Clubs de Lectura, Lots temàtics, Lots de Lectura Fàcil, LLengües no oficials i Aprenentatge de Llengües.

Disposem a més d'una amplia col·lecció de DVD (pel·lícules, sèries, documentals), CDs de música, audiollibres i algunes partitures musicals.

Podeu consultar el nostre fons mitjançant el catàleg ARGUS . Podeu limitar per Localització a: CePSE-Fons general, CEPSE-Lots, CEPSE-BPB

 

Data d'actualització:  01.06.2017