• Imprimeix

Col·lecció

Compactus

A La CePSE tenim més de 250.000 documents de temàtica general, en els diferents suports i llengües, i amb una procedència diversa: compra, donatius i fons obsolets de les biblioteques i Dipòsit Legal. La seva organització és per tipus de document (llibre, CD, DVD, audiollibres...) i per seccions o centres d’interès (lots clubs de lectura, llengües no oficials, temàtics, fons de la Biblioteca Pública de Barcelona, publicacions de la Generalitat de Catalunya...).

L’adquisició es fa a través de diferents modalitats: compra directa a les llibreries, convocatòria de concurs o bé pel SAB (Servei d’Adquisicions Bibliogràfiques) com a procediment centralitzat d'adquisicions de novetats en català i de les propostes de compra que poden fer les biblioteques a través del formulari.

Per la seva pròpia missió la CePSE vol d’oferir un fons que complementi el ja exixtent a la resta de biblioteques del SLPC, així que la CePSE centra les seves possibles adquisicions per compra més enllà del que serien les bibliografies bàsiques fundacionals i de manteniment amb les que treballen les diverses xarxes de biblioteques públiques.

Dins de la política de la gestió de la col·lecció es va considerar que una línia d’adquisicions prioritària haria de ser la creació de diferents tipus de lots de documents per donar suport a les activitats de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, així com a les biblioteques dels centres penitenciaris, actuant com a centre dipositari d’aquests fons.

Les diferents tipologies de lots disponibles són: Clubs de lectura, Llengües no oficials a Catalunya, Lectura Fàcil, Aprenentatge de llengües i Temàtics.

Podeu consultar el nostre fons mitjançant el catàleg ARGUS .Cerqueu: localització CePSE-Fons general, CEPSE-Lots, CEPSE-BPB

 

Data d'actualització:  27.02.2017