• Imprimeix

L'Abanderat

Logo l'Abanderat

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya va convocar l'any 2016 el Premi l’Abanderat com a reconeixement a la trajectòria professional de bibliotecaris i bibliotecàries vinculats professionalment a la biblioteca pública.

El premi té per objectiu donar suport a la formació continuada i fomentar l’adopció de les millors pràctiques internacionals en matèria de biblioteconomia. Està dotat amb un ajut per a una estada professional a l’estranger, per tal que els i les professionals puguin aplicar aquestes experiències a la seva vida laboral a Catalunya i, així, millorar la seva aportació al sector, potenciar la innovació i la internacionalització, i fomentar l’adopció de les millors pràctiques internacionals en matèria de biblioteconomia.

El Premi l’Abanderat de la convocatòria de l'any 2016 ha estat per a Irene Prades Ginovart, directora de la Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa) pel projecte You can know me too, que pretén la difusió de la cultura catalana entre els nord-americans a través de centres d’interès a Nova York.

Vídeo guanyador del Premi l’Abanderat I