• Imprimeix

Llegir la música

Llegir la música

El Servei de Biblioteques amb la col·laboració de diversos equipaments culturals de tot el territori,  posa en marxa el club de lectura virtual “Llegir la música ”. La primera edició s’ha iniciat al març i té una durada de quatre mesos. L’objectiu es relaciona una selecció d’obres literàries amb els concerts que es realitzaran als equipaments culturals de diferents indrets de Catalunya:  Auditori de Girona , Teatre Auditori de Sant Cugat , Teatre Auditori de Granollers , L’Atlàntida, centre d’arts escèniques d’Osona , la Sala Victor Ciurana de Lleida, el Palau de la Música , el Gran Teatre del Liceu i l’Ateneu barcelonès.

El club de lectura està coordinat pel filòsof, músic, crític i programador musical Bernat Dedéu i s’adreça a tots els usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya.  A partir dels concerts de música que es duran a terme es  podran conèixer més a fons obres escrites d'autors musicals i/o novel·les com Concierto barroco de Alejo Carpentier, Poètica musical d'Igor Stravinski, o Autoretrat de Mozart a través de la seva correspondència de Pere-Albert Balcells.

“Llegir la música ” vol  apropar la  música a partir de les obres literàries, i contribuir a la formació del gust musical. Els participants, usuaris de totes les biblioteques públiques de Catalunya, a més podran gaudir dels  concerts amb  condicions especials: descomptes en la compra d’entrades i  participació en activitats de valor afegit. 

Data d'actualització:  21.07.2016