• Imprimeix

Llegir la ciència

Llegir la ciència

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat de Girona (Udg) i la de diversos museus i equipaments del territori, posa en marxa el club de lectura virtual “Llegir la ciència”. Aquest projecte, que té una durada de 6 mesos, relaciona una selecció de lectures amb visites i exposicions que es realitzaran al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de Terrassa i al Cosmocaixa de Barcelona. Tots els títols seleccionats es troben al fons de les biblioteques. 

Aquest club de caràcter gratuït, serà conduït pel científic, professor, escriptor i divulgador Marc Boada i Ferrer i s’adreça a tots els usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya.

“Llegir la ciència” vol apropar la ciència als ciutadans a partir del fons bibliogràfic disponible a les biblioteques públiques. Té per objectiu fomentar el coneixement de les diverses àrees científiques, des dels fonaments biològics de la conducta humana a l’origen de l’univers, passant per la teoria de l’evolució natural de les espècies o la química que ens envolta; i apropar els ciutadans a la història de la ciència, la tècnica i el patrimoni industrial, amb unes lectures rigoroses i alhora entenedores, sorprenents i actuals. Es poden fer les inscripcions a: http://biblioteques.gencat.cat/llegirlaciencia

Aquest projecte s’afegeix a la línia iniciada pel Servei de Biblioteques amb “Llegir el Teatre”, i “Llegir la Música” que es van dur a terme durant el primer semestre d’aquest any i que van tenir molt bona acollida.