• Imprimeix

Lectors en sèrie

Lectors en sèrie

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya organitza el club de lectura virtual “Lectors en sèrie”, que començarà el 20 de juny. Serà coordinat per Àlex Gutiérrez, cap de la secció de “Mèdia” del diari Ara i impulsor dels portals Comunicació21.cat iCultura21.cat.

Com explica el seu coordinador, “en aquest club de lectura repassem deu de les ficcions televisives que han ajudat a fer que la petita pantalla ja no sigui la germana pobra del cinema. I tracem un mapa cultural a partir d'aquests deu títols: des de quines altres sèries han inspirat fins a quins llibres i pel·lícules serveixen per entendre-les millor. A 'Lectors en sèrie' busquem treure-li el suc a les ficcions que han marcat una generació i, de passada, intercanviar recomanacions sobre altres sèries imprescindibles relacionades.”

Les deu sèries que tractarem són:

Juny i Juliol: Twin Peaks (1990)
Setembre: Doctor en Alaska (1990)
Octubre: West Wing (1999)
Novembre: The Sopranos (1999)
Desembre: The Wire (2002)
Gener: MadMen (2007)
Febrer: Breaking Bad (2008)
Març: Seinfeld (1989)
Abril: Sexo en Nueva York (1998)
Maig: The Office (2001)

El Club de lectura virtual es durà a terme a la plataforma Readgroups: per a inscriure-s’hi només cal formalitzar un registre gratuït a partir d’un correu electrònic, nom d’usuari i contrasenya a aquesta direcció:http://biblioteques.gencat.cat/lectorsenserie

Aquest club s’afegeix al als clubs virtuals que el Servei de Biblioteques ja te en funcionament: Llegir el pensament, Llegir periodisme, Llibre de família i Signatura 400.

Data d'actualització:  19.07.2016