• Imprimeix

Bib & Play

Bib & Play és una jornada dedicada a la música a les biblioteques públiques, organitzada conjuntament el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i l'Associació de Musictecaris Catalans AMPLI

La primera edició va tenir lloc el passat 19 de novembre de 2015 i s’hi van presentar diferents idees i experiències per a la reflexió i la pràctica musictecària del present i del futur.

El passat 2 de març de 2017 es va celebrar la segona edició al Claustre Max Cahner de l'Arts Santa Mònica i hi van participar 120 professionals de biblioteques catalanes. El Bib & Play 2017 va començar amb la presentació de la Library Ten de Hèlsinki i va incloure conferències i taules rodones en les quals es van mostrar i debatre diverses iniciatives relacionades amb la difusió de la música a la biblioteca pública. 

Bib & Play és una jornada dedicada a la música a les biblioteques públiques.

A la primera edició vam comptar amb la participació de Sophie Cornière (ACIM), Nicolas Blondeau (Mediamus) i Robert Kaye (MusicBrainz), Teresa Torres (professora de música i historiadora de l'Art), Lluís Gavaldà (músic i divulgador) a més de cinc musictecaris catalans. L’acte va finalitzar amb un concert de Myriam Swanson i la seva banda The Rhythm Teasures.

La primera edició de Bib & Play va tenir lloc el dia 19 de novembre de 2015.