• Imprimeix

Bib@prop, la nova aplicació mòbil de biblioteques

La millor app per trobar espais per estudiar i llegir

23/03/2017 11:03
Bib@prop Biblioteques i sales d'estudi a prop teu! All libraries near you

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Biblioteques de Barcelona i les Biblioteques Universitàries de Catalunya han posat en funcionament l'aplicació Bib@prop. L'objectiu d'aquesta app és la d’informar a la ciutadania i especialment als estudiants, de l’oferta de biblioteques i sales d’estudi disponibles a Catalunya. 

Bib@prop és una app gratuïta que permetrà a qualsevol estudiant i ciutadà, localitzar de forma senzilla la biblioteca o sala d’estudi més propera on poder estudiar. Actualment ja es poden geolocalitzar 420 biblioteques públiques, universitàries i sales d’estudi catalanes i la informació que s’ofereix a l’estudiant en temps real son les biblioteques i sales d’estudi més propers a l'usuari, el seus horaris i condicions d’accés.

Bib@prop anirà incrementant la seva oferta de geolocalitzacions d’equipaments i instal·lacions per a estudiar, a mesura que es vagi incorporant més biblioteques i sales d’estudi que habiliten els ajuntaments, universitats, associacions i col·legis. 

Aquesta nova iniciativa és fruit de la col·laboració activa de moltes biblioteques de diferents institucions i xarxes, dins del marc del projecte LABO. D’aquesta manera, s’uneixen esforços i recursos de biblioteques públiques i universitàries per tal de facilitar als estudiants accés als serveis públics.

L'aplicació ja està disponible per a dispositius Android (via Play Store) i en breu ho estarà per dipositius iOS (via Apple iTunes)

L'enllaç de descàrrega de Bib@prop és:  https://goo.gl/qZ2zCc

Biblioteques i sales d'estudi ben a prop teu