• Imprimeix

La consellera Borràs i el conseller Bargalló presenten la campanya "Fas 6 anys. Tria un llibre"

11/10/2018 08:10
Fas 6 anys. Tria un llibre

La consellera de Cultura, Laura Borràs, i el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, faran una visita el proper dilluns, 15 d’octubre, a les 11.30 hores, a l’Escola Orlandai de Barcelona, i presentaran la nova edició de la campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”, a la biblioteca del centre. Els mitjans gràfics podran fer seguiment de la visita. 

La campanya compta amb la implicació del Departament de Cultura, Departament d’Ensenyament, Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, el Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi d'Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’ONCE. 

Aquesta campanya és una de les accions del Pla Nacional de Lectura 2020, que té entre els seus objectius fer visible la figura del lector, prestigiar la lectura com a via principal d’accés al coneixement, incrementar els índexs de lectura, amb especial atenció als infants i joves, i potenciar les llibreries i la xarxa de biblioteques de Catalunya, com a centres culturals i prescriptors del llibre i la lectura.