• Imprimeix

El Super3 continua el foment de la lectura amb la visita del Pau a les biblioteques

24/11/2017 12:11
Obertes les inscripcions a Biblioteques amb DO 2017

Aquest dissabte, 25 de novembre, a les 12.00, en Pau, de la família del Super3, explicarà un conte de la Nenúfar i la Matoll a la Biblioteca Can Pedrals de Granollers. Al desembre, el Pau repetirà aquesta experiència a les biblioteques de Sant Feliu de Llobregat i Reus. Aquesta iniciativa del Super3 per fomentar la lectura entre els nens i nenes, s’uneix a altres accions, com la Superbiblioteca, que ofereix una àmplia selecció de llibres al web dels Super3, o les videorecomanacions dels “booksúpers”.

El Pau, de la família del Súper3, serà demà dissabte, a les 12.00, a la Biblioteca Can Pedrals de Granollers, on portarà l’espectacle “En Pau i el conte de la Nenúfar i la Matoll”. En aquesta història, en Pau explicarà una de les seves aventures, concretament, l’última que ha viscut amb les seves dues elfes, la Nenúfar i la Matoll. Resulta que un dia, les dues elfes estaven avorrides per casa i en Pau va decidir emportar-se-les d’expedició a la selva. Entre micos i elefants, la Nenúfar i la Matoll van començar a buscar un gripau. I buscant, buscant... es van perdre. Sort que en Pau pot comptar amb l’ajuda dels súpers per trobar-les i els farà pujar a l’escenari perquè l’ajudin a cantar i ballar el “Kuku mamba”, i les elfes, que estan perdudes, els sentin. 

Precisament, la Nenúfar i la Matoll, són les protagonistes del primer llibre de la família del Super3, “Diari secret de la Nenúfar i la Matoll”, una proposta que convida els súpers a fer moltes activitats manuals, que fa reflexionar sobre les coses que ens agraden i les que no, i que conté també pinzellades sobre valors emocionals de la vida en família. 

L’actuació de demà, s’emmarca en la col·laboració del Super3 amb el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i, al desembre, el Pau  també visitarà les biblioteques de Sant Feliu de Llobregat i de Reus.

Aquesta iniciativa s’uneix a altres accions del Super3 per fomentar la lectura entre nens i nenes. El passat Sant Jordi, el Super3 va estrenar la Superbiblioteca, que conté una acurada selecció de llibres per edats disponible de manera permanentment al web super3.cat i que ha obtingut una gran resposta i una valoració altament positiva per part de les famílies. En aquest moments, la Superbiblioteca ofereix 142 ressenyes de llibres per a nens i nenes classificats per a edats: més de 3 anys, més de 6, més de 8 i més de 10 anys. Cada mes la Superbilioteca s’actualitza amb noves propostes de novetats editorials.

Així mateix la Superbiblioteca del Super3 va demanar a l’estiu que els súpers, convertits així en “booksúpers”, proposessin llibres a través de videorecomanacions. Aquesta iniciativa de la Superbiblioteca també va obtenir una gran resposta, amb més de 200 recomanacions de llibres enviades pels súpers. Aquests vídeos han generat molt interès entre els nens i  han sumat 100.000 visualitzacions en les diferents plataformes digitals del canal.

Per al 2018, la Superbiblioteca, que a la ficció televisiva també té la seva representació a les golfes de la casa de la família del Super3, on la Nenúfar i la Matoll acudeixen a les nits per llegir i trobar-se amb súpers lectors, està preparant nous projectes que consolidin aquesta aposta del Super3 pel valor de la lectura entre el públic infantil.

L’actuació s’emmarca en la col·laboració del Super3 amb el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Al desembre, el Pau  també visitarà les biblioteques de Sant Feliu de Llobregat i de Reus.

Més informació:

super3.cat
super3.cat/superactivitats

 

Més informació