• Imprimeix

Bibliografia bàsica del món de l'òpera

El Servei de Biblioteques publica una bibliografia bàsica sobre el món de l’òpera amb motiu de la segona temporada del projecte LiceuBIB

29/09/2017 10:09
El món de l'òpera

El Servei de Biblioteques publica una bibliografia bàsica sobre el món de l’òpera amb motiu de la segona temporada del projecte LiceuBIB, que comença aquest mes d’octubre. Una activitat que enllaça literatura i òpera, i anima a la lectura de textos literaris en què s’han basat algunes de les òperes que es representaran al Gran Teatre del Liceu de Barcelona durant la temporada 2017/18.

La bibliografia conté una selecció d’obres de caràcter divulgatiu i d’altres més especialitzades, totes destinades a un públic general, que vulgui introduir-se al món de l’òpera des de diferents punts de vista: històric, social, tècnic i/o artístic.

El treball bibliogràfic ha estat possible gràcies a la feina de professionals que treballen a biblioteques públiques i participen en el projecte LiceuBIB: Lídia Bartolomé, Cristina Quesada i M. Àngels Vázquez de la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar, Montserrat Sureda i Edgar Villanueva (col·laborador) de la Biblioteca Clarà (Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona).

Cal també agrair la col·laboració en la supervisió de la selecció bibliogràfica, de la Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya i del professor especialista en òpera Marc Heilbron.

La bibliografia està destinada a un públic general, que vulgui introduir-se al món de l’òpera.