• Imprimeix

7a Jornada de Biblioteca Pública i Cohesió Social

20 de març a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona

14/03/2017 08:03
7a Jornada de Biblioteca Pública i Cohesió Social

El proper dilluns 20 de març tindrà lloc la 7a Jornada de Biblioteca Pública i Cohesió Social a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. Enguany, la jornada està dedicada a la inclusió digital a les biblioteques i es reflexionarà sobre el paper que tenen les tecnologies de la informació i la comunicació a l'hora de garantir la inclusió social a la biblioteca. Aquest és el primer cop que s'aborda aquest tema de manera monogràfica en aquesta jornada.

Com en edicions anteriors, es presentaran experiències de biblioteques d’Alemanya, França i els Estats Units: Britta Schmedeman, ens oferirà la seva perspeciva sobre la cultura en moviment a les Biblioteques Municipals de Bremen; Julien Broquet de la Bibliothèque Vaclav Havel de París relatarà el cas d'una biblioteca de barri posant de manifest la diversitat de públics i la inclusió digital; CJ Lynce, director del TechCentral de la Biblioteca Pública de Cleveland parlarà de la creació d'oportunitats a les biblioteques públiques del EUA mitjançant la cultura maker i els makespaces.

La Jornada de Biblioteca Pública i Cohesió Social és una jornada organitzada per Biblioteques de Barcelona amb la col·laboració Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, el Goethe Institut, l’Institut Français i el Consolat General dels Estats Units.

La jornada es podrà seguir en streaming des d'aquest mateix portal i comentar a través del hashtag #7bpcohesiosocial

 

 JORNADA EN DIRECTE: 

 

Enllaços relacionats