• Imprimeix

Què oferim

Catàleg

El catàleg de les BEG permet fer la cerca sobre el conjunt del fons de totes les biblioteques/centres de documentació o bé seleccionar una biblioteca/centre de documentació determitat per limitar la cerca.

  • Altres catàlegs

Algunes biblioteques/centres de documentació també participen en altres catàlegs col·lectius, com el Catàleg Col·lectiu de les Biblioteques Universitàries de Catalunya , trobareu més informació al Directori de Biblioteques de Catalunya .

La Xarxa de Biblioteques Judicials, formada per biblioteques/centres de documentació dels princiapls edificis judicials, comparteixen catàleg amb altres biblioteques judicials espanyoles. Podeu consultar el seu fons en el Catàlogo Colectivo de Bibliotecas Judiciales .

Per conèixer les dades de contacte de cada biblioteca/centre de domentació podeu consultar el Directori de Biblioteques de Catalunya .

Servei d'informació i referència

Des de la biblioteca es dóna resposta a les peticions d'informació que arriben de forma presencial o virtualment.

Servei d'obtenció de documents

Els usuaris poden sol·licitar els documents del fons propi de cada biblioteca/centre de documentació en préstec o bé la reproducció d'una part, segons la normativa vigent (art. 18 LPI).

En cas de sol·licitar documents a altres biblioteques de les BEG, el servei de préstec interbibliotecari s'encarregarà de localitzar i proporcionar el documents a la persona usuària.

Per conèixer exactament les condicions de cada biblioteca/centre de documentació podeu consultar el Directori de Biblioteques de Catalunya .

Altres serveis

Les BEG apleguen centres/biblioteques de característiques molt diverses i, per tant, l'oferta de serveis pot ser molt variada.

Algunes biblioteques/centres de documentació ofereixen la possibilitat d'un entorn de treball amb la xarxa WI-FI; també és a destacar la formació d'usuaris tant per conèixer el funcionament de la biblioteca/centre de documentació com per conèixer les possibilitats d'ús de la xarxa Internet i/o bases de dades especialitzades.

Algunes biblioteques/centres de documentació també elaboren productes documentals, com bibliografies, butlletins de sumaris, llistes de novetats, etc., habitualment consultables a les pàgines web respectives.

Per conèixer tots els serveis que ofereix cada biblioteca/centre de documentació podeu consultar el Directori de Biblioteques de Catalunya .

Reprografia i digitalització

Les biblioteques/centres de documentació posen a disposició de les persones usuàries la possibilitat de fotocopiar i/o digitalitzar la documentació consultada segons la normativa vigent (art. 18 LPI).

Per conèixer la possibilitat d'aquest servei a cada biblioteca/centre de documentació podeu consultar el Directori de Biblioteques de Catalunya .