• Imprimeix

Preguntes freqüents

  • Qui pot utilitzar els serveis de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat?

Els serveis s'adrecen al personal de la Generalitat de Catalunya, investigadors/es, estudiants universitaris, professorat i totes aquelles persones que puguin tenir un interès especial.

  • Quina informació ofereixen les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat?

Aquestes Biblioteques recullen informació sobre els àmbits que gestiona la Generalitat de Catalunya, per exemple: informació sobre economia, cultura, educació, seguretat ciutadana, dones, joves...

La tipologia d'informació que podem trobar és especialitzada, en diferents formats com poden ser revistes, llibres, memòries, bases de dades, anuaris estadístics... sobre cada temàtica.

  • Quin horari tenen les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya?

Podeu consultar l'horari de cada centre al Directori de Biblioteques de la Generalitat .

  • Totes les Biblioteques Especialitzades són d'entrada lliure?

La majoria d'aquestes Biblioteques són d'entrada lliure, però alguns centres estan restringits a la consulta del personal de l'entitat on es troben. Si necessiteu més informació podeu trobar més informació sobre cada centre al Directori de Biblioteques de la Generalitat .

  • Com puc saber si alguna biblioteca té la informació que m'interessa?

El catàleg de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat està disponible a Internet a través de la següent url: http://catalegbeg.cultura.gencat.cat. Podeu trobar més informació al Directori de Biblioteques de la Generalitat , fent la cerca del centre que us pugui interessar.

  • Necessito alguna acreditació o carnet?

No és necessari. Sí és necessari aportar la documentació que us identifiqui, com el vostre DNI.